Skip to content

Aankoopmakelaar Den Haag

Meer dan 20 jaar ervaring!

Succesvol aankopen

Met meer dan 20 kantoren en 100 makelaars in Nederland beschikt RE/MAX over een uitzonderlijk netwerk. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod op de markt, zowel lokaal als landelijk. Zeker een pré als we het hebben over de huidige woningmarkt. Zo bespaart u niet alleen tijd maar ook een hoop geld met een makelaar van RE/MAX.
Heeft u ondersteuning nodig voor de aankoop van uw droomwoning of bent u zichzelf nog aan het oriënteren? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bespaar tijd met professionele begeleiding

RE/MAX makelaars bieden maatwerk en stemmen hun service af op de wensen van de klant. Al naar gelang de behoefte ondersteunen we bij aan- en verkoopvoorbereiding, contractuele afspraken, notarisbezoeken, verzekeringen en de verhuizing.

Profiteer van onze ervaring en voortreffelijke dienstverlening

Al ruim 20 jaar biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Door onze RE/MAX makelaars regelmatig te trainen, garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen onze makelaars blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

6q5g4hduay_REMAX_Dripcampagne_27072016_02