Skip to content

Hypotheek

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hypotheekadvies

U kunt natuurlijk hypotheekadvies inwinnen door de achteroom van uw buurjongen te bellen en te vragen hoe hij een hypotheek kreeg zo’n 30 jaar geleden. Of u een bruikbaar advies krijgt laten we even in het midden, maar hoe makkelijk is het als u gewoon een one-stop-go heeft voor de verkoop van uw huidige woning, hypotheek advies en de aankoop voor uw nieuwe (droom)woning?

Open deur: hypotheekadvies is nodig!

Het is een beetje een open deur in trappen, maar goed hypotheekadvies is echt een belangrijk onderdeel van uw woon carrière. Zo kunt u samen met onze hypotheekadviseur kijken naar wat u kunt lenen en welke invloed dat heeft op uw financiële situatie. Dat helpt u zowel bij het gerichter zoeken naar uw nieuwe (droom)huis en het vergroot uw kansen op de woningmarkt!

Persoonlijk hypotheekadvies vergroot jouw kansen op de woningmarkt

Huh?!? Goed en persoonlijk hypotheekadvies vergroot uw kansen op de woningmarkt? Ja, het klinkt misschien raar, maar bij een hypotheekadvies wordt gekeken naar wat u kunt lenen, welke hypotheekverstrekker het beste past bij uw situatie en kunnen problemen rondom de financiering van een nieuw (droom)huis al in een vroeg stadium getackeld worden. U krijgt dus geen algemeen advies zoals bij de online hypotheekberekenaars. Nee, uw advies houdt rekening met uw plannen, dromen en wensen. Zodat u beter weet welk bod u op uw nieuwe (droom)huis kan doen!

Persoonlijk hypotheekadvies verkleint de kans op teleurstellingen

Oké, bent u nog niet overtuigd van het belang van een hypotheekgesprek? Wist u dat het de kans op vervelende teleurstellingen nu en in de toekomst kan verkleinen? Zo informeert de hypotheekadviseur u over de haken en ogen rondom een hypotheek. Brengt hij de risico’s voor u in beeld en adviseert u op basis hiervan.

Bel ons voor een persoonlijk hypotheekadvies

Dus… Zoekt u een hypotheekadviseur die naar u luistert, meedenkt en u van elke stap op de hoogte houdt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

Klik hier voor het inplannen van een afspraak met één van onze adviseurs. Omdat u al genoeg kosten maakt in uw zoektocht naar uw nieuwe (droom)huis, is het eerste gesprek geheel vrijblijvend.