Skip to content

Verkoopmakelaar Den haag

Meer dan 20 jaar ervaring!

Ervaren makelaars ondersteunen het hele traject van begin tot eind

Met de kennis van een RE/MAX makelaar kunt u niets over het hoofd zien. De makelaar begeleidt u bij het gehele verkoopproces en draagt zorg voor het beste resultaat. Zij bepalen de juiste prijs voor de woning, waarbij rekening gehouden wordt met vraag en aanbod op de huidige markt. Uw RE/MAX makelaar kiest een unieke strategie om uw woning uitstekend te promoten en zorgt voor een simpele en soepele afhandeling van de juridische, administratieve en notariële zaken. 

Heeft u ondersteuning nodig bij de verkoop van uw woning? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Effectieve marketing en wereldwijde merkbekendheid

Onze RE/MAX makelaars beschikken over een breed scala aan promotionele mogelijkheden. Ze kiezen de strategie die past bij de woning en maken gebruik van de stevige internationale positie die het merk RE/MAX heeft. De gevestigde naam brengt uw woning in korte tijd onder de aandacht van de doelgroep. Zowel lokaal, nationaal als internationaal.

Een internationaal netwerk met lokale vastgoedprofessionals

RE/MAX is wereldwijd de grootste franchiseorganisatie in de makelaardij. De makelaars binnen het internationale netwerk opereren op lokaal niveau, maar kunnen wereldwijd samenwerken en kennis delen. Deze brede inzetbaarheid maakt uw RE/MAX makelaar geschikt om onder verschillende marktomstandigheden te werken. Op RE/MAX kunt u rekenen.

40 jaar ervaring en dienstbaarheid

Al ruim 40 jaar biedt RE/MAX uitstekende service en up-to-date kennis. Door onze RE/MAX makelaars regelmatig te trainen, garanderen wij een constant hoog kennisniveau. Zo kunnen onze makelaars blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klant.