Skip to content

Vrijblijvende waardebepaling

Meer dan 20 jaar ervaring

Realistische waardering

U ontvangt van ons een realistische waardering van uw woning. Met een waardebepaling weet u precies wat uw woning op dit moment waard is.

Stijgende huizenprijzen

De woningmarkt crisis is voorlopig voorbij en de huizenprijzen in Den Haag stijgen weer. Een goed moment dus voor een waardebepaling.

Handige tips

Tijdens ons bezoek ontvangt u nuttige tips om uw huis beter verkoopklaar te maken en hoe u het beste resultaat kunt behalen met onze hulp.

Hoe snel krijg ik mijn vrijblijvende waardebepaling?

Vaak kunnen we tijdens de afspraak al een indicatie van de waarde afgeven. U ontvangt binnen drie werkdagen na de afspraak van ons een schriftelijke bevestiging.

Wij vertalen een waardebepaling naar een vraagprijs

Dat moet natuurlijk wel goed vertaald worden in de vraagprijs ook wanneer het aanzienlijk hoger ligt dan de reële marktwaarde tot dat moment. Immers… als de vraag groter is dan het aanbod, dan stijgen de huizenprijzen.

Persoonlijk advies voor de best haalbare prijs

De makelaar maakt vervolgens een waarderapport en adviseert u over het beste plan van aanpak voor de verkoop van uw woning! Ons advies beperkt zich niet alleen tot de manier waarop we de woning te koop aanbieden. We geven ook graag advies wanneer u met een kleine verbetering een andere vraagprijs kunt hanteren!

momentopname

Een waardebepaling is een momentopname. Wij adviseren om regelmatig een nieuwe waardebepaling op te laten stellen. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen in de lokale en internationale woningmarkt. Niet alleen onze makelaars blijven in beweging, zo ook de woningmarkt!

Geheel vrijblijvend en gratis advies

Bij ons kunt u altijd een waardebepaling aanvragen. De waardebepaling en het adviesgesprek zijn geheel vrijblijvend en zonder kosten. Waar wacht u nog op? Bel of mail ons!